“Crocs zorgen voor arbeidsongevallen”

Op de site van VRT nieuws staat een grappig artikel over ongevallen door slechte schoenen zoals Crocs.

Op zich niet geweldig interessant, maar ik wou het gewoon eventjes aanhalen als voorbeeld voor mijn volgend punt:

Kleine dingen die we vanzelfsprekend vinden hebben soms grote gevolgen. Oude loopschoenen en sportblessures, heel de dag zitten op een portefeuille en n. ischiadica compressie,  computer scherm dat in de hoek is geschoven en nekklachten,… Iets mag dan nog banaal zijn, tel al die uren banaliteit op en je krijgt wel serieuze gevolgen. In totaal 500 ziektedagen per jaar voor het UZ Gent als gevolg van valpartijen door lelijke schoenen kan je niet meer als banaal gegeven omschrijven.

Gebruik gezond verstand en je kan al veel erge dingen voorkomen.

Share