Physical rehabilitation trainer, Indo-board en alledag

Hey mensen,

Het is een hele tijd geleden dat ik hier nog iets ge-post heb. Het is redelijk druk geweest en bloggen zat er voorlopig even niet in.

Wel wou ik eventjes laten weten dat ik deze week begin met het 2e jaar “Physical Rehabilitation Trainer” in het Nederlandse Gennep. Vorig jaar heb ik met Tim het eerste jaar gevolgd. Soms een beetje extreme visies, en ik ben zeker niet eens met alles wat de Prof. van Wingerden ons te vertellen heeft. Maar hij daagt ons wel uit om “wat iedereen vanzelfsprekend vindt” in vraag te stellen en zelf uit te maken of het wel allemaal kan kloppen. En dat is wat mij betreft het inschrijvingsgeld meer dan waard!

Daarnaast heb ik dit youtube filmpje vandaag toevallig tegengekomen. Ik gebuik vaak ook een indo-board in de revalidatie, maar dit kan ik zelf niet. Let op de enorme stabiliteit die ze heeft waneer ze een eenbenige squat doet!

Tot gauw

Tomb

Share

One thought on “Physical rehabilitation trainer, Indo-board en alledag

Comments are closed.