Gastblogger

Bij deze had ik jullie graag voorgesteld aan Tim Vollon. Een collega en goeie vriend. Omdat 2 visies beter zijn dan 1 heb ik enkele weken geleden aan Tim voorgesteld om ook af en toe eens een berichtje achter te laten op deze blog.

Hij is al een tijdje actief in de sportkiné wereld met o.a. posities bij de jeugdopleidingen van OHL en Anderlecht en als K1 bij Woluwe-Zaventem. Tim houdt praktijk in Rotselaar (meer info op: http://www.timvollon.be). Tim en ik zijn al een tijdje samen aan het studeren. Zo studeerden we samen in Leuven (basisopleiding), Gent (manuele therapie) en nu in Nederland (Physical Rehabilitation Trainer) en hij werkt mee aan de sportscreenings in mijn praktijk. Tim zijn focus ligt iets meer op de sport en met name voetbal en daarin ligt nu net de kracht om hem als 2e blogger in dienst te hebben. Een andere focus, een andere kijk…. en betere spelling en grammatica.

Hartelijk bedankt Tim en veel blog-genot.

Share