Lezingen en Workshops

 

Keynote
Keynote

Ik krijg mijn beste “aha”-momenten in de douche. Om een of andere reden kan ik een hele douche sessie lang (en ik douche LANG) zitten mijmeren en plannen en vertellen. Ik denk dat het iets te maken heeft met het feit dat het de enige plaats is in huis waar je tegen jezelf kan staan praten zonder dat er iemand “de mensen in’t wit” belt.

 

Maar goed… ik bedacht me plots dat ik graag kiné doe (op zich niets nieuws), en dat ik tijdens mijn kiné het (soms iets te) graag uitleg. Uitleg is belangrijk, want uitleg brengt inzicht met zich mee. En als mensen het hoe en het waarom van iets begrijpen zullen ze a) hun oefeningen (kwalitatief beter) uitvoeren, b) langer een oefening onderhouden en c) in staat zijn preventief hun gedrag te veranderen zodat ze niet hervallen.

Dus (was mijn kletsnatte conclusie) waarom stoppen bij mijn patiënten en deze blog? Waarom niet gewoon “de boer op” en mensen het hoe en het waarom van kiné proberen te doen inzien.

Vandaar kondig ik vandaag aan dat mensen mij kunnen contacteren voor een lezing of workshop over kiné.
Ben je een sportclub en heb je graag wat uitleg over blessurepreventie, ben je een bedrijf en wil je wat rugpreventieve lessen/workshops voor je personeel of wil je gewoon wat informatie… neem gerust contact op met mij en we proberen iets heel moois in elkaar te steken, speciaal voor uw noden.

Share